Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

solentro.no

5 enkle tips for å ta bedre bilder til fotoboka di!

5 enkle tips for å ta bedre bilder til fotoboka di!

1. Gå nærmere motivet ditt. Det finnes ingenting som ødelegger et bilde mer enn en forstyrrende bakgrunn. Hvis du har en flott bakgrunn, prøv å få subjektet til å komme nærmere linsen, så de ikke forsvinner.

2. Ta mange bilder. Du kan ta så mange bilder du har lagringsplass til med små variasjoner for å se hvilket som ble best.

3. Se lyset. Finn lyset, se hvor det kommer fra og bruk det til din fordel. Still deg selv spørsmålet: hvordan kan jeg bruke lyset for å ta finere bilder?

4. Bruk blitsen om dagen. Du tror kanskje at du bare skal bruke blits om kvelden eller innendørs, men det stemmer ikke i det hele tatt. Hvis det er ekstremt lyst ute og sola danner skarpe skygger på motivet ditt, kan du prøve å slå på blitsen. Ved å fremtvinge ekstra lys på motivet, vil du kunne fylle ut de skarpe skyggene og få en jevn eksponering.

5. Ikke overkompliser ting. Hvis du er en nybegynner, kan du prøve å eliminere så mange elementer du kan og holde deg til ett eller to blikkfang. Slik kan du enkelt forsikre deg om at bildet ikke vil bli rotete.


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!

Om du lurer på noe når du lager din egen bok eller fotobok er du alltid velkommen til å kontakte oss på Solentro. Vi tar gjerne imot synspunkter og forslag!

Kundetjeneste
Telefon: 0046 40 - 44 55 35 eller 0046 40 - 78 300
E-post: info@solentro.com


Vennlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? Klikk her.

Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.